Disseny i fabricació de controls electrònics

Sistema de gestió de qualitat certificada segons ISO9001 i ISO13485

Solució a les necessitats de subcontractació electrònica

DICOEL neix el 1978 amb la idea de donar solució a les necessitats de subcontractació electrònica existent al sector industrial. Amb l'esdevenir dels anys, colze a colze amb els nostres clients, ens hem consolidat com a especialistes en disseny i fabricació d'equips electrònics per a la indústria.

DICOEL és avui una empresa sòlida i consolidada preparada per fer front als reptes del futur. Amb una clara vocació de servei que aposta per la innovació i amb un objectiu clar: complir les expectatives dels clients.

Fa més de 25 anys, DICOEL té implantat un sistema de gestió de qualitat segons ISO9001. El 1995 va obtenir la seva primera certificació del SGC acreditat per Bureau Veritas.

Amb l'ànim d'estar present en diferents sectors, des del 2018 DICOEL està certificada d'acord amb la norma ISO13485:2016, per al disseny i la fabricació de controls electrònics com a components d'equips mèdics.

Servei integral, des de la idea i el desenvolupament de la placa electrònica fins a la industrialització

Posem al vostre servei la nostra capacitat tècnica per al desenvolupament electrònic, així com una gran experiència en tot tipus de muntatges electrònics. El resultat: una producció de circuits electrònics amb els estàndards de qualitat més alts.

Disposem d’un departament d’enginyeria, de manera que, a l’àrea de producció, aportem una alta tecnificació quan actuem com a subcontractista de muntatges electrònics i fabriquem l’equip electrònic a partir de la documentació facilitada pel client.

El principal actiu de DICOEL és el personal, un equip humà experimentat, format i professional que, amb el seu compromís, fa possible solucionar els reptes que es presenten diàriament.

Sectors

DICOEL desenvolupa productes en aquests sectors industrials, mitjançant solucions específiques per a les necessitats de control i automatització dels nostres clients.

Veure tots els sectors
crossmenuchevron-down