Sostenibilitat

A DICOEL, amb els nostres 45 anys d'història, som conscients de l'impacte ambiental que genera la nostra activitat industrial.

Desenvolupem la nostra activitat al centre de Barcelona, al districte 22@.

La nostra missió també està adreçada a ser una empresa sostenible. Conseqüents d'aquesta missió, DICOEL disposa d'un equip de treball anomenat Grup de sostenibilitat, l’objectiu del qual és aplicar totes les accions necessàries per a l'exercici mediambiental, social i ètic.

Treballem per:

  • Reduir l'ús de productes contaminants a l'organització.
  • Mantenir un ambient de treball segur i saludable.
  • Reduir l’ús de bosses de plàstic no reutilitzables als processos interns de fabricació.
  • Reduir els envasos de plàstic i de cartró a la logística amb els nostres clients i proveïdors, mitjançant l’aplicació d'envasos reutilitzables per fomentar una economia circular.
  • Reduir i eliminar els residus industrials en col·laboració amb els nostres gestors de residus, dins del marc de la legislació vigent.
  • Fomentar l'ús eficient i sostenible dels recursos energètics (aigua sanitària i consum elèctric).
  • Reduir la petjada de carboni amb informes anuals de les emissions de GEI (abast 2).

A més de totes aquestes mesures, avaluem anualment el nostre exercici amb la sostenibilitat en plataformes de qualificació internacional, per millorar i mantenir el nostre compromís amb el nostre entorn.

Servei integral, des de la idea i el desenvolupament de la placa electrònica fins a la industrialització

Posem al vostre servei la nostra capacitat tècnica per al desenvolupament electrònic, així com una gran experiència en tot tipus de muntatges electrònics. El resultat: una producció de circuits electrònics amb els estàndards de qualitat més alts.

Disposem d’un departament d’enginyeria, de manera que, a l’àrea de producció, aportem una alta tecnificació quan actuem com a subcontractista de muntatges electrònics i fabriquem l’equip electrònic a partir de la documentació facilitada pel client.
 
El principal actiu de DICOEL és el personal, un equip humà experimentat, format i professional que, amb el seu compromís, fa possible solucionar els reptes que es presenten diàriament.

Sectors

DICOEL desenvolupa productes en aquests sectors industrials, mitjançant solucions específiques per a les necessitats de control i automatització dels nostres clients.

Veure tots els sectors
crossmenuchevron-down