Missió, visió i valors

Missió

Dicoel parteix de la vocació dels seus socis fundadors per l'electrònica, amb el desenvolupament d’equips electrònics com a principal motivació.

Actualment, som un grup de persones compromeses amb el disseny i la fabricació d'equips, que volem aportar els nostres coneixements per crear productes tècnicament actuals, econòmicament competents i qualitativament fiables, alhora que ens autogestionem.

Amb aquest objectiu, desenvolupem processos interns propis i dinàmics, que ens permeten que els nostres clients i altres grups d'interès ens valorin amb una gran consideració.

Valors

Els nostres valors són creences i idees subjacents i profundament arrelades sobre com creiem que cal fer les coses a DICOEL. La companyia destaca com a aspectes clau el servei, l'enfocament al client, la unitat, el procés de la R+D del producte, la continuïtat, el compromís, el talent col·lectiu, la qualitat, el control de processos, el rigor en la gestió i la lleialtat.  

La suma de tots aquests factors fa que Dicoel sigui una companyia que destaca al sector de l'electrònica pel que fa al disseny i la fabricació de controls electrònics.

Visió

Dicoel està estructurada de manera que pugui oferir als seus clients la possibilitat de desenvolupar equips electrònics a mida de les seves necessitats i/o la fabricació muntatge i testatge de les unitats productives. Dues àrees complexes, diferents però complementàries. La capacitat de disseny de què disposem és el nostre principal factor diferencial respecte de la competència.

La nostra visió genèrica consisteix a demostrar-nos amb rotunditat que la idea inicial de responsabilitzar-nos del disseny i de la fabricació és un model d’èxit. Per seguir aquest model, cal fomentar i estimular la definició dels objectius i impulsar tothom cap a la consecució d’aquests. D'altra banda, hem de saber vendre el nostre factor diferencial, relacionar-nos activament en associacions, invertir en el talent col·lectiu, organitzar els nostres processos productius, accedir a proveïdors de nivell més alt i millorar el rendiment mitjançant la minimització de costos i la rendibilització de les inversions.

Servei integral, des de la idea i el desenvolupament de la placa electrònica fins a la industrialització

Posem al vostre servei la nostra capacitat tècnica per al desenvolupament electrònic, així com una gran experiència en tot tipus de muntatges electrònics. El resultat: una producció de circuits electrònics amb els estàndards de qualitat més alts.

Disposem d’un departament d’enginyeria, de manera que, a l’àrea de producció, aportem una alta tecnificació quan actuem com a subcontractista de muntatges electrònics i fabriquem l’equip electrònic a partir de la documentació facilitada pel client.
 
El principal actiu de DICOEL és el personal, un equip humà experimentat, format i professional que, amb el seu compromís, fa possible solucionar els reptes que es presenten diàriament.

Sectors

DICOEL desenvolupa productes en aquests sectors industrials, mitjançant solucions específiques per a les necessitats de control i automatització dels nostres clients.

Veure tots els sectors
crossmenuchevron-down