Sistema de gestió de qualitat 
certificat segons ISO9001 i ISO13485

Política de qualitat

Dicoel SL és una organització especialitzada en oferir solucions de disseny i fabricació de controls elèctrics/electrònics i mitjans per desenvolupar i fabricar parts de productes sanitaris.

Perseguim i tenim una clara vocació de servei i d’innovació, ja que incorporem un alt nivell tecnològic i de fiabilitat en tots els nostres productes, i treballem per satisfer i superar les expectatives dels nostres clients.

La nostra missió està dirigida a encaminar l'organització cap a una empresa avançada tecnològicament, sostenible, ben estructurada, amb futur, segura, saludable, dinàmica i en creixement.

Volem continuar sent el millor aliat i col·laborador dels nostres clients.

La nostra missió està dirigida a encaminar l'organització cap a una empresa avançada tecnològicament, sostenible, ben estructurada, amb futur, segura, saludable, dinàmica i en creixement.

Volem continuar sent el millor aliat i col·laborador per als nostres clients, proveïdors i altres grups d'interès per obtenir relacions estables que generin un valor afegit alt.

Per aconseguir-ho, disposem d'una organització sòlida i amb valors demostrats com el coneixement, el compromís, la confiança, la voluntat de servei, la responsabilitat i el rigor.

La Direcció es compromet a:

  • Enfocar l'organització cap a la millora continuada.
  • Comunicar a l'organització aquesta política i la importància de satisfer els requisits del client, legals i reglamentaris.
  • Establir objectius de qualitat i comunicar-los a tota l’organització.
  • Garantir els recursos necessaris emmarcats al Sistema de gestió de la qualitat.
  • Realitzar les revisions del Sistema de gestió de la qualitat i vetllar pel compliment de les normes ISO 9001 i ISO 13485.
  • Respectar el medi ambient mitjançant el compliment de la legislació vigent i el foment d’un ambient de treball segur i saludable.
  • Garantir un alt nivell de seguretat i salut a la feina, i complir amb la legislació i la normativa vigents.
  • Afavorir el creixement professional dels seus treballadors i promoure un ambient de treball estable que en faciliti la projecció a l'organització.
  • Impulsar vies de comunicació i diàleg, així com afavorir relacions amb els treballadors, els proveïdors i els clients.
Descarregar Política de Qualitat

Servei integral, des de la idea i el desenvolupament de la placa electrònica fins a la industrialització

Posem al vostre servei la nostra capacitat tècnica per al desenvolupament electrònic, així com una gran experiència en tot tipus de muntatges electrònics. El resultat: una producció de circuits electrònics amb els estàndards de qualitat més alts.

Disposem d’un departament d’enginyeria, de manera que, a l’àrea de producció, aportem una alta tecnificació quan actuem com a subcontractista de muntatges electrònics i fabriquem l’equip electrònic a partir de la documentació facilitada pel client.
 
El principal actiu de DICOEL és el personal, un equip humà experimentat, format i professional que, amb el seu compromís, fa possible solucionar els reptes que es presenten diàriament.

Sectors

DICOEL desenvolupa productes en aquests sectors industrials, mitjançant solucions específiques per a les necessitats de control i automatització dels nostres clients.

Veure tots els sectors
crossmenuchevron-down