Història

Som una organització fundada el 1978 i especialitzada en oferir solucions per al disseny i la fabricació d'equips electrònics.

Tota l'organització està orientada cap al client, ja que la nostra principal motivació es aportar solucions a totes les seves necessitats i inquietuds.

Som un aliat tecnològic idoni, que aporta la seva capacitat per desenvolupar i produir equips innovadors, alhora que integrem els nostres serveis a les estratègies dels nostres clients. Oferim un servei integral d'electrònica, ja que disposem de la capacitació tecnològica per desenvolupar el producte, una metodologia contrastada per industrialitzar-lo i un alt nivell de capacitat productiva, que alhora ens permet fer evolucionar i tutelar en tot moment els nostres productes.

Servei integral, des de la idea i el desenvolupament de la placa electrònica fins a la industrialització

Posem al vostre servei la nostra capacitat tècnica per al desenvolupament electrònic, així com una gran experiència en tot tipus de muntatges electrònics. El resultat: una producció de circuits electrònics amb els estàndards de qualitat més alts.

Disposem d’un departament d’enginyeria, de manera que, a l’àrea de producció, aportem una alta tecnificació quan actuem com a subcontractista de muntatges electrònics i fabriquem l’equip electrònic a partir de la documentació facilitada pel client.
 
El principal actiu de DICOEL és el personal, un equip humà experimentat, format i professional que, amb el seu compromís, fa possible solucionar els reptes que es presenten diàriament.

Sectors

DICOEL desenvolupa productes en aquests sectors industrials, mitjançant solucions específiques per a les necessitats de control i automatització dels nostres clients.

Veure tots els sectors
crossmenuchevron-down